Ditte Svanfeldt

Aldrig sluta kämpa

Det har blivit lite utav vår vardag, att alltid behöva kämpa för Dellas rättigheter. Att alltid behöva kämpa för hennes lika värde. Är det inte det ena så är det de andra, idag har vi bråkat med sjukresor IGEN. De kommer nästan aldrig i tid och när de väl kommer så har de med sig en bilkudde!!!!?! Det står klart och tydligt att Della har en grav funktionsnedsättning och behöver bilbarnstol som hon kan sitta tryggt i. Det bör då tilläggas att hon inte kan sitta själv, hon har inte den bålstabiliteten.. skulle vi sätta henne på en bilkudde så skulle hon falla framåt som en liten ostkrok.. trots detta Är de gång på gång villiga att skjussa henne i enbart en kudde.. en lätt krock skulle vara livsfarligt i det fallet. Flera gånger har de dessutom kommit med vanliga bilar, anledningen till att vi åker sjukresor är för att våra bilar är för små och då ska det tilläggas att vi har två stora suvar. Jag en Range Rover Discovery med extra högt i tak för att kunna rymma så mycket som möjligt utav Dellas hjälpmedel och David en Volvo xc90.. vi får ändå inte plats när allt ska med, så därför är det också extra viktigt att det kommer en ”lastbil” när vi beställer resan. Har precis suttit och lyssnat på när David pratat med högsta chefen för dem som sköter upphandlingen utav sjukresor.. förhoppningsvis kommer det gå bättre efter detta men varför ska man behöva skrika och slå sig fram med näbbar och klor, jämt jämt jämt när det kommer till allt runt om kring ett barn med speciella behov? Som att det inte är nog. Idag är jag trött, trött på allt. Mötet på sjukhuset kändes dessutom helt värdelöst! Fick enbart höra att hon redan har maxdos och vi ska fortsätta som vi gör. Känns skit och pannkaka. Vädret hjälper inte heller till! ?

Ska krypa ner i sängen brevid sovandes Duni ett tag och förhoppningsvis vakna med ett lite lättare sinne. Kommer aldrig sluta kämpa för Della, min älskade lilla gosnos. ❤️❤️❤️❤️❤️

A57CF253-3560-46A2-92A8-02BE29F36BA5 F678CA12-2DEA-42F2-8A76-7C351A3627B0 7A604C5E-95C5-4A45-B066-393539A89064 09B06F16-B6C0-4C3C-A43E-AED9688DD751

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Hej
  Har följt dig ett tag nu både på insta o bloggen.
  Vill bara meddela du/ni är inte ensama i denna om att behöva slås om rättigheter för sitt barn.
  Har själv ett handikappat barn med svår behandlad epilepsi.
  Varje dag är en kamp om allt bara för att få vardagen att flytta på så smidigt som möjligt på detta ska man hinna njuta av dagen oxså.
  Ni är en förebild för många och det ör väldigt kul att följa er.
  Bryr dig inte om det tråkiga o jobbiga kommentarena.
  Detta är ert liv ingen annans ?

 2. Erika

  Ida är bara svartsjuk för att hon inte är lika bra som Ditte. Kryp tillbaka och skäms på dig ida. Vidrigt är att påstå att någon annan man inte ens känner är det din svartsjuka & elaka lilla människa.

 3. Anna svensson

  Tycker faktiskt lite synd om Ida och andra människor som väljer att fel tolka, missunna, döma och sen även bemöda sig med att skriva en kommentar. Troligtvis har Ida oerhört mycket utmaningar i livet själv och klarar då inte att se eller höra om andras utan behöver då ”trycka till” .

  Finaste Ditte. .lägg inte 3 sekunders energi på sådana människor. Det finns människor och sen finns det idioter.

 4. Elin

  Viktigt av dig Ida att lägga en sån tråkig kommentar, skäms på dig skulle jag vilja säga. Negativa människor kommer alltid hitta något att lägga sin energi på och det är lättare sagt än gjort att man inte skall bry sig. Hoppas dock att du fortsätter skriva precis det som du vill utan att bry dig om nättrollen. Kärlek och styrka till er fina familj!

 5. Sofie

  Trött man kan bli på folk som stör sig på allt.. Istället för att bli irriterad på att du skriver vilka bilar ni har kanske man skulle kunna fundera på vad ditt inlägg egentligen handlade om, suck alltså! Att det ska sticka så himla mycket i andras ögon för att folk har det bra/gott ställt.. kan man inte bara vara glad för deras skull?
  Är helt på din sida! Och det suger att det ska vara så himla svårt och att man ska behöva kämpa så pass mycket för sitt barns rättigheter.. Kämpa på! Kram

 6. Nanette

  Ida om du hade haft något innanför pannbenet så hade du hajjat varför hon skrev ut bilmodellerna. Kan tyvärr inte länka bilder här men om du googlar på landrover och XC90 så ser du att det är STORA bilar vilket Ditte försökte berätta med att skriva ut detta. Google är en bra sökmotor om du inte förstod det heller. DU är den enda som ska skämmas med din trötta kommentar. Med vänlig hälsning, Nanette

  1. dittesvanfeldt

   För att ge förståelse för att vi har två väldigt stora bilar just på grund utav att få med så mycket stora hjälpmedel till Della som möjligt när vi åker med henne? Vad är det som är vidrigt med det? Skäms på dig själv!

  2. Gabbi

   Men Ida, vad var detta för en kommentar? Läs om o läs rätt!! Skäms på dig, hur har du blivit uppfostrad egentligen? Usch, stackars dig…

  3. Anne

   Ida….. Vad har du med att göra vad för bilar D och D kör? Så länge det inte är du som påverkas av det förstås. Eller är det du som betalar deras bilar kanske? Om ja – kör på med flera bittra kommentarer. Om nej – sluta snälla…..

  4. Hannah

   Vad pinsam du är Ida! Så tråkigt med din avundsjuka. Jag skickar lite positiv energi och hoppas att du snart mår bättre så att du inte behöver ta ut din ilska på andra.

 7. Lotta

  Å vad jag känner igen mig i det du skriver, förstår precis din frustration…jag blir så arg och ledsen att det ska behöva vara så. Är själv mamma till en 15-årig dotter med funktionsnedsättning, man måste orka kämpa och ibland höja rösten, tyvärr.
  Önskar dig styrka, ta hand om dig ?

stats