Ditte Svanfeldt

Att hitta hem

Ja men faktiskt så kändes det så när jag klev in på Blond idag ( frisörsalongen heter så ) Väldigt fin byggnad och lokalen är 😍👌🏻

Sen att Linda som klippte mig är hur gullig som helst är ett stort plus såklart. Och att jag sen blev hur nöjd som helst är ju ett ännu större plus. Det ingår dessutom huvudmassage i klippningen, såååå skönt! Älskar att bli pillad i håret, att bli masserad är ju nästan skönare. Linda berättade dessutom steg för steg hur hon tänkte och även hur hon klippte, vilket kändes väldigt bra för mig. Hon klippte upp håret lite och klippte även lite lugg, en lång sådan. Jag är så nöjd! Känner mig väldigt fräsch. Spana in hennes Instagram @linda_salongblond


Får ofta frågan om jag färgar mitt hår och mina ögonbryn, svaret är Nej och nej. Har alltid varit blond med skiftningar i och har alltid haft mörka bryn och fransar utav sig självt. Dem är dock sjukt duktiga på färgning på Blond, som sagt kolla in Lindas Instagram @linda_salongblond 👌🏻🍓

Bor ni i Uppsala eller Knivsta tycker jag ni ska boka in nästa frisörbesök på Blond, ni kommer inte bli besvikna. 😘❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats