Ditte Svanfeldt

Att läka inifrån

Hej ❤️

Måndag igen. Och vädret fortsätter att vara grått, regnet ligger lite i luften hela tiden. Men det gör mig ingenting. Jag tycker ju om det här myset.. att få tända ljus mitt på dagen, skrota runt i myskläder hela dagen, dricka varm kaffe i en favorit mugg och gosa med Gösta på mattan, gå skogspromenader och andas in den härliga luften. Älskar det! Skogen ger lugn. Jag har försökt få David att förstå det och tror minsann att jag lyckats genom åren. Så idag gick vi en morgon prommis här igen:

Höll varandra i handen, pratade om livet och allt fint vi har framför oss. Vad vi åstadkommit hittills och vad mycket vi kommer att göra framåt. Han är min bästa person, finare människa med ett godare hjärta får man leta efter. ❤️???

Fin måndag helt enkelt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats