Ditte Svanfeldt

Bättre dag

Haft en bättre dag idag, dock väldigt trött ??. Men förutom det så har den varit fin! Blivit överöst med fina ord både här, på Instagram och via sms & mail. Ni är för fina ??❤️.

Jag och Duni hängde mest i sängen på förmiddagen, vid 12.30 åkte vi in till stan hem till Bella ❤️ Hon hade fixat väldigt god sallad ?

35A9088D-686A-4AB9-AF7B-74BB3652132D

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

6B2A2FE4-961C-4AD7-AC7B-92C56A7AD262 6925D078-F54E-477F-98AD-D602FFDE303D

Processed with VSCO with a5 preset

Efter att vi ätit och pratat ikapp sen sist vi sågs så gick vi ner på stan, hon bor så fint! Vi gick till Norrgavel, jag köpte en kruka och en trähängare till sovrummet. Vi kramades hejdå och jag åkte hem igen, glad i hjärtat efter mysig stund med fin vän. Städade medans Duni sov och började göra middagen, allt blev klart lagom tills att hon vaknade och resten av familjen kom hem från jobb och kompis. Efter middagen stoppade jag in grönkål på en plåt i ugnen och sen hoppade jag in i en varm dusch tillsammans med Duni. Nu sitter vi alla tillsammans och äter grönkålschips ???, kollar på mästerkockarna för barn och dricker te. Jag hoppas Tupac vinner.

Hoppas ni haft en bra dag? Inatt kommer en ny lista ? Ni får säga till om ni tröttnar, jag tycker dock att det är väldigt kul och det har lixom blivit mitt ” att göra medans Duni äter ” på natten.

Puss!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Hej Ditte. Du skrev att du duschar med Duni, några praktiska tips & hur gör du med vattentemp etc ? Min son är något yngre än Duni men att duscha tillsammans hade ju underlättat en hel del 🙂

stats