Ditte Svanfeldt

Bortskämd

Våran dag i bilder.

Efter frukosten blev det en lång prommis i det gråa vädret. Så fint ändå! Och det är alltid skönt med frisk luft.

Duni somnade. Som vanligt.

Hon sov i nästan två timmar. Vi drack kaffe i lugn och ro slarvigt slängda i soffan.

Lite mosig fortfarande efter skön sömn ute. Ser ni, hon sitter och drömmer. Älskade gos.

Jag har fått huvudmassage och ryggkli utav både Duni och David. Sååå skönt. Verkligen blivit bortskämd idag. Helt utan anledning. ❤️??

Skjussade Jullis och hennes vän till Gränby, J köpte lite nya ansiktsmasker och body skrubb.. så ikväll ska vi runda av med en varsin ansiktsmask, eller jag tror jag kommer lägga en läpp mask bara. Men ändå, mysig sak att göra tillsammans. ❤️

Hoppas på att Dunis näsa inte är lika täppt i natt, så att hon vill sova i sängen och inte på mitt huvud heeela natten.

Nu ska jag hoppa in i en dusch tillsammans med Lill-fjunet.

Hoppas ni haft en mysig söndag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. S

  Du är så värd att bli bortskämd! Tack för den bästa bloggen. Älskar allt med er. Du ger sån inspo. ??❤️

 2. Nina

  Men gäsp vilken tröttsam kommentar Saga.
  Bry dig inte i sånna som hon Ditte. Du är grym på alla sätt och vis. Människor som hon mår bra utav att få trycka ner andra, vilket enbart visar att hon själv mår som en påse skit.
  Ville bara skicka lite kärlek. Puss och kram ❤️

  1. dittesvanfeldt

   Jag vet, väldigt tröttsam. Och ja tyvärr är det väl så. Hopps hon hittar något annat hon mår bra utav. För här lyckas hon inte med det hon vill. ???
   Tack fina du, det värmer alltid. ??❤️ kramar

 3. Saga

  Ser du inte Gösta?! Han är valp och kan skada sig om han ramlar. Och hur kan ni lämna bort den andra hunden så länge? Du förstår att det inte är bra för hobom att byta familj så ofta. Säg istället som det är. Du pallar inte med två hundar! Han var borta långt innan Gösta kom. Så otroligt illa att behandlar djur på detta vis. Ja, så kommer en lång snyft historia efter mitt inlägg. Hur din vän är sjuk, behöver en hund mm. Suck, väx upp!

  1. Anna

   Men snälla någon vad är problemet? Hur kan man bete sig såhär! Hur orkar du? Har man inget vettigt att säga så kan man vara tyst!

   1. Therese

    För du vet allt eller Saga? Du lever deras liv? Du vet vad som är bäst för den andra hunden? Tycker du borde skaffa dig ett eget liv värt att lägga ditt intresse på istället för att sitta här och bli ännu mer missnöjd över dig själv. Om det är någon som ska växa upp så är det Du.

    PUSS Ditte! Du och din familj är underbar! Så glad över att du finns här med din naturligt vackra in och utsida & får oss läsare att stanna upp och reflektera. Du är viktig! Sluta aldrig inspirera.

  2. dittesvanfeldt

   Jo ”Saga” jag ser Gösta varje dag, varje minut.. därför vet jag också att han klarar av att stå där för det är något han gör väldigt ofta precis innan han ska lägga sig tillrätta och sova uppe på fåtölj ryggen.
   Byta familj ofta? Du har verkligen ingen aning om vad du prata om. Truls har bott hos min vän till och från länge. Han har aldrig bytt från massa familjer? Och nej du vet inte vad som är bäst för honom, för det här handlade faktiskt bara om vad som var just det. Bäst för honom!
   Förstår att ditt inlägg grundar sig i att du mår dåligt, som sitter här och läser och grubblar och stör dig.
   Så jag Önskar sig helt enkelt bara en fin dag och en varm kram, från någon som tycker om dig.
   ?

  3. Caroline

   Inte ofta jag lägger mig i och kommenterar. Men snälla Säga, vad får du ut av att sitta och skriva elaka kommentarer utan att ha en aning om varken situation eller historia? Får det dig att må bra att trycka ner andra på detta vis? Får det dig att växa som människa? Känner du dig lite bättre av att berätta för andra hur fel de gör? Vad är det som gör att just du vet allt, och att just det du gör är det enda rätta för alla?
   Ingen vinner på att vara elak och fälla dryga kommentarer. Så: ”Suck, väx upp!”

stats