Ditte Svanfeldt

Bra produkter för alla i familjen

Minns ni att jag tidigare skrev ett inlägg i samband med ett samarbete jag fick göra med Jolie Beauty? Här kommer ännu ett inlägg där jag har fått äran till ett ytterlgiare samarbete som jag är jätteglad över!

Fördelen med alla Jolie Beautys produkter är att dom förespråkar naturlig hälsa och skönhet. Jag har märkt att detta blir allt vanligare och det har alltid varit väldigt viktig för mig. Jag förespråkar naturlig skönhet… sminkar mig knappt men är mån om min hy. Jag tycker om att ta hand om mig själv på det sättet. Det är lyx för mig.

En av mina favvisar som även är en riktig best seller: UMA Ultimate Brightening Rose Toner

”Lindra, reparera och jämna ut hudytan med denna lyxiga rosentoner – framställd av legendariska fruktextrakt och dyrbara eteriska oljor. Peptinrik papaya rengör porerna och eliminerar smuts, fett och beläggningar så att dina andra hudvårdsprodukter enklare kan sjunka in i huden. Vattenmelon och poråtstramande tomat hjälper också till att tona och motverkar blemmor. Rosor verkar starkt sammandragande medan sandelträ boostar ansiktets lyster. Mäktig rökelse hjälper cellförnyelseprocessen för att återuppliva huden och minimera synbarheten av rynkor och ärr, medan återfuktande rosenvatten ger dig en åtråvärd lyster. Lämplig för alla hudtyper.”

Sen har dem även produkter till bebisar & barn. Vi har använt de här två till Duni, Little Butterfly body lotion. Den smörjer jag in Dunis händer och fötter med efter att vi badat på kvällen. Jag masserar mjukt händerna & fötterna.. hon älskar det och det har blivit till en mysig rutin vi har innan läggning.. hand och fotmassage har en lugnande effekt! ( detta gör även assistenterna på Della, fast inte bara efter dusch utan faktiskt varje kväll ) hon sover mycket bättre efter det. ❤️

Nappy change cream. Används flitigt här hemma, och den är verkligen så himla bra! Della har haft ganska mycket problem med irritation på huden kring blöjan… vi har provat massa olika krämer och puder men inget hjälper tillräckligt bra.. men nu har vi använt denna i en månad och den hjälper verkligen!

Kan användas utav vuxna också vid irriterade områden på huden! Tips tips tips ! Helt klart den bästa produkten i våran familj ❤️ finns Här❣️

Hoppas ni kommer gilla produkterna lika mycket som jag gör.

Med koden DITTEXJOLIE får ni 15% rabatt på ett köp. ( koden gäller fram till sista juni ) ❤️

Puss

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats