Ditte Svanfeldt

Bygga pool, bygga våran Borg

För några veckor sen fick vi en väldigt härlig nyhet, nämligen att vi kunde börja bygga pool på baksidan.. den efterlängtade poolen är inte längre bara en dröm utan har nu blivit verklighet.. och våran baksida är just nu katastrof, men lera precis överallt och en stooooor grop där poolen sen kommer att vara ❣️

Tusen tack till alla underbara, hjälpsamma människor på Poolkungen.se .. detta betyder så otroligt mycket för oss.. förstår Ni vad det betyder? Della kommer kunna rulla ut från sitt rum ner i sin alldeles egna pool och det innebär så mycket mer än bara bad.. det kommer göra att slemmet lättare kommer upp, det kommer göra att alla hennes spänningar för stunden avtar, hon kommer börja använda armar och ben på ett sätt hon inte kan göra ovanför ytan. Jag tror att hon var en delfin i sitt förra liv, hon verkligen älskar vatten. Med stoooor betoning på älskar. Och mitt mammahjärta känner för första gången på länge att sommaren kommer bli magisk även för Della, att inte behöva ta sig någonstans för att bada.. så otroligt lycklig över det. Vatten är den bästa medicinen för henne & jag längtar så efter att få se alla fina effekter det kommer ge.

Vi är ett stort steg närmre att bygga våran Borg.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Hej! Läser din fantastiska blogg varje dag!?
    Så roligt att ni ska bygga pool! Vi ska oxå snart börja bygga vår! Känns så ofattbart härligt!?Hur ska ni göra runt poolen? Trädäck? Sten? Behöver massa inspiration!
    Tack för en fantastisk blogg/ linda

  2. Petra

    Blir tårögd när jag läser detta. Så underbart för er fina Della och hela er familj med poolen.❤️❤️❤️

stats