Ditte Svanfeldt

Della min Della 

Torsdag, vaknade som ett vrak ??? really!!! För trött. Duni hade feber hela natten och var ledsen, lilla hjärtat. Kröp tätt tätt ihop med henne och andades i hennes panna då tillslut efter 3 timmar somnade hon ❤️ usch vad det är jobbigt när de man älskar har det jobbigt, något som tröstar mammahjärtat är att det inte är något som är farligt, det kommer gå över. Vaknade vid 07 igen och gick upp för att göra Jullis i ordning för skola ❤️ fick ett mess utav Sofia att jag skulle komma på en kaffe, yes! Sagt och gjort! Precis vad jag behövde idag. ❤️ vi drack kaffe på golvet, planerade lite spännande saker och åkte sen in till Gränby för att fynda sammetspuffar på Åhléns för bara 399kr ??? hur bra pris?! Haha ni kan se hur nöjd Sofia blev på min insta stories ??❤️❤️❤️ hon är för söt! 

Åkte sen hem till henne, drack mera kaffe och pysslade ihop en väldigt väldigt fin lampa! ?? kolla på @urbancollectionprodject på insta. 

Litet Dun i stor mysig säng : 


Så här blev puffarna hos mig: 


Fast en av dem fick flytta in i vårat sovrum istället ? här låg vi och vilade jag och Duni innan vi skulle åka med Dellis på ridningen ?❤️ 


Hon älskade det idag igen och jag är fylld av alla möjliga känslor. Det är mycket som far i huvudet när man står där och tittar på henne när hon Rider och sitter så himla stolt där på hästen. Det bubblar över av kärlek och tacksamhet till den här lilla älskade människan! Hon är verkligen helt fantastisk. 


Idag var även Jullis med och höll i hästen åt Della ❤️ så fint att se dem göra något sånt här tillsammans. ???❤️❤️❤️❤️ 

Nu har vi ätit kvällsgröten och ska slänga oss i sängen. David tar natten i natt ??? sååååå skönt ??

Puss på er, vi hörs i morgon igen. ❤️ 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats