Ditte Svanfeldt

Drömhus

God morgon ❣️

I går var första morgonen som kändes sval, på väldigt länge! Det strömmade in sval härlig luft genom fönstret, vi gick ut och tog ett morgondopp innan frukosten. ?

Fått så mycket frågor om vårat hus så här kommer svaren. Jag är så löjligt lycklig över att jag får kalla det här stället mitt hem. Vi letade länge och noggrant innan vi hittade det här huset, var på många visningar men inget kändes helt rätt.. vi ville verkligen ha ett enplanshus pga trappor inte var bra för Della ❤️ jag önskade hitta ett hus som inte hade insyn från varjehåll men visste att det kunde bli svårt här i Alsike där vi bor.. sen fick vi gå på förhandsvisning utav det här. Allt kändes så rätt på en gång, som att vi byggt huset själva utefter våra behov. Vi har skogen som granne och på ena sidan är det en uppvuxen allmänning.. alltså minimalt med insyn. Jag ääälskar skogen, att bara kunna ta ett kliv ut? vi har svamp och blåbär bara några meter in i den.. lycka.

Fått frågan många gånger om hur mitt drömboende skulle se ut och vart det skulle vara.. svaret är enkelt. Just precis här där vi är nu. Jag tycker att som barn ska man få växa upp i ett och samma område, i samma trygga hem. Inte flänga runt.. Vi älskar området som har nära till allt. Att bygga om baksidan var bästa beslutet vi tagit på länge.. vi har varit där ute heeela sommaren. ??❤️??

Huset är ett omritat Myresjöhus, färgen utanpå är svart matt faluröd färg.

Har ni fler frågor är det bara att ställa dem här.

Vi badade hela dagen i går också.. vid lunch kom mamma, pappa & nenne. Vi fikade och badade. Duni har blivit så modig nu, hon slänger sig från trappan och gör pirruetter runt runt runt i poolen.❤️ Della blir mer och mer avslappnad & Jullis har lärt sig att dyka utan att det plaskar. ?

Vid 14.30 kom Nanette och Jim, David & Jim åkte till Sthlm på en gång för att ha kill-häng. ❤️ jag och Nanette åkte och handlade men bestämde oss snabbt för att det vore skönt och gott att äta ute. Så vi åkte in till stan, det blev Altos. ? Så gott som vanligt.

Jag och mina toktjejer. ❣️ ? Älskar mest av allt!

När vi kom hem tog vi ett kvällsdopp. Nanette och Duni låg i lääänge.

Vi har kvällssol länge på både bak och framsidan. Väldigt härligt ❤️☀️

Efter att vi duschat och jag nattat Duni satt vi ute hela kvällen och spelade kort, Jullis skypade med sina vänner från Wien men kom sen och gjorde oss sällskap ❤️ hon vinner alltid över mig på Chicago ?? men Nanette vann över oss båda.

När klockan blev 22.40 höll jag på att somna ( varit vaken sen 04 ) så jag gick in och la mig med Duni. Nanette och Jullis satte på en film❤️ Vid 23.40 åkte Nanette och hämtade killarna vid tåget ❤️ hon är bäst hon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. E

    Varifrån kommer de små oljelyktorna som ni ofta verkar ha tända kring en klassisk högre oljelampa? Så himla fint hus!

  2. Anna

    jag tycker precis som du, att barn får växa upp i samma område och hus/lägenhet/radhus är något vi tycker är viktigt. Ett hem ska vara en trygg punkt. Det är inte snällt och jag tycker det är väldigt egosisktik om man flyttar runt runt . Barnen först, alltid.

  3. Sofi

    Jag ÄLSKAR din blogg och din instagram. Du har så otroligt fina värderingar! Tänk om alla vore lite mer som du!

stats