Ditte Svanfeldt

Drunkna inte i din känslor

Hej finisar ❤️

Long time no see… helgen har gått lite i ett och jag har prioriterat bort jobb och mobil. Vi har läst massa istället, spelat kort och umgåtts med vänner & familj. Helt ärligt så har jag varit för trött?? men kände att jag ville titta in och höra om ni haft en bra helg? Vad har ni gjort? Vad har ni ätit? ?

I fredags kom mamma o pappa hem hit ❤️ vi åt löjromstoast till förätt och efter det gjorde David och pappa en jätte god pasta med scampi.

I går åkte jag efter frukosten och plockade upp Sofia. Vi åkte till Ulriksdals, så mycket fint finns det där. Vi strosade runt och fikade godaste marängfluffkakan.

Efter det åkte vi hem till mamma och pappa, åt massa god mat och mös hela kvällen. ❤️❤️❤️

Idag har vi bara varit hemma hela dagen, väldigt skönt.

Frukost med alla mina tjejer idag:

Jag och Jullis kröp ner i soffan med varsin bok medans Duni sov ute i vagnen.

Mormor och morfar kom innan lunch och strax där efter kom Nanette och Jim. David fixade grillad korv med bröd och kaffe ??

Mormor hjälpte mig att rensa i rabatterna och morfar hjälpte David ute på baksidan. Sen gick jag Nanette och mormor en lång prommis för att få Lill dunet att somna men icke! Pigg som en mört och för mycket roligt man kan missa om man somnar… ?❤️

Till kvällen kom Åsa och Jocke med mat ❤️

Såååå en dag med massa härligt häng helt enkelt.

Läser en bok just nu som heter Drunkna inte i dina känslor… herregud vad den är bra! Känner så väl igen mig i det som står i boken. Bra boktips till er som också är ”starksköra” ❤️??

Nu ska jag krypa ner i sängen, alla små sover sen en stund tillbaka och David håller på att välja film?

Puss på er❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats