Ditte Svanfeldt

En dröm till kappa

Hej ❤️

Jaaa den har legat i min önskelista länge, kappan alltså. Så när jag i går fick ett dröm-mail så tycke jag att jag var värd att fira genom att köpa den. Så sagt och gjort..

Den är helt perfekt ???.

Precis städat lite efter middagen nu, Vi åt lax med ris, och det var ris i precis heeela köket efter att Duni hade ätit klart.

Nu ska vi göra natti, i morgon skulle Duni haft sin första fotografering på förskolan men hon kommer nog inte kunna gå.. ska se hur natten blir innan vi bestämmer oss helt. Meeen förmodligen blir hon hemma i morgon med. Jäkla dumma hosta att aldrig ge med sig. ❤️

Puss

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Vilken snygg kappa – bra köp! 🙂

  Jag har en fråga ang dina Softgoat plagg. Jag har införskaffat mig några mysplagg nu, men med en 8 månaders som ibland kräks, snorar, kladdar osv vågar jag inte riktigt använda dom. Hur gör du om du får fläckar på dina plagg? Skulle bli väldigt glad ifall du har några tips ?

  1. dittesvanfeldt

   Jag sköljer på det stället med vatten på en gång.. sen låter jag det lufttorka. Tvättar sällan utan hänger så de får lufta utomhus. ❤️ kramar

 2. Frida

  Åh. Vi va hemma och sjuka med Adele när hennes första fotografering skulle vara. Hon hade också hosta osv. Men vi fick faktiskt komma in bara för fotografering och sen åkte vi hem igen. Adele är 3 veckor äldre än Duni bara så det är så mysigt att följa er resa med henne också, de är så lika i mycket. Busungar.. ??

stats