En favorit | Ditte Svanfeldt
dittesvanfeldt

Ditte Svanfeldt

Annons

En favorit

( inlägget innehåller adlinks )

Hej gullisar, blir så lycklig utav ljustet ute nu som all snö ger. Så himla fint! 😍🌨☃️❄️ jag önskar verkligen att det får ligga kvar nu. Gärna får det komma ännu mer. Dagens outfit, En utav mina favorit tröjor, från Gina Tricot.. fått så många frågor om den. Finns åter i lager och till himla bra pris dessutom. Ni kan köpa den HÄR. 😘 (gamla bilder dock, från när Duni var mini mini 😍 )

rc=”https://dittesvanfeldt.vimedbarn.se/files/2017/12/img_6425.jpg” class=”size-full wp-image-12843″ height=”1254″ width=”1024″>

Idag har vi varit i stan och köpt de sista julklapparna tillsammans med våran bästa Nanette ❤️ Har bara två saker kvar att fixa nu, så skönt. Längtar till i helgen när vi ska köpa gran 😍 Duni fick se sin första julgran hos Nanette & Jims, den var väldigt fin tyckte hon 😍👌🏻🎄.

Så otroligt vackert ute nu, moder jord ❤️❄️☃️

När vi kom hem la jag Duni i vagnen och gick en prommis. Hon sussar gott fortfarande 😍☃️

Jag passar på att ta en kaffe i lugn och ro här :

Hoppas ni har haft en finfin dag.😘 puss!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dittesvanfeldt

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla

  Åh vad skönt att vara klar med julklapparna!! Snälla, ge mig tips på julklappar till min 11-åring! Vad har du köpt till Julli? I år tycker jag det är helt galet svårt när de är så “mittemellan”… Ha det gott!

 2. Josse

  Visst är det härligt med snö ute nu,så vackert och håller med om att det kan få komma mer 😍👌🏻 Jag undrar var du köpt dina vinterjackor och från vilka märken dom Kmr från ? Dom är helt otroligt fina !! Världens bästa blogg i övrigt. Ta hand om er ❤️ Och god jul!

  1. dittesvanfeldt
   dittesvanfeldt

   Älskar det 😍❄️🌨 så mysigt!
   Åh tack vad snäll du är, glad jah blir 😍 en är från H&M och den gröna är köpt i Danmark på en lite butik, den svarta luddiga är från indiska. Puss på dig ❤️ tack detsamma 🎄🎅🏻

Annons
stats