Ditte Svanfeldt

En snabb visit till sjukhuset

Hejhopp

Här har vi precis ätit middag, ikväll blev det Thailax med oystersås och nudlar. Duni älskar det! Hon åt två stora portioner. Väldigt snabb och bra måltid! Min räddare i nöden. Dessutom går den att variera väldigt mycket. I dag hade jag i vattenkastanjer, bambuskott, paprika och toppade med färsk koriander.

Har ni haft en bra dag? Jag har fått massa jobb gjort. Så skönt att få bocka av saker. ??

Efter att jag fixat naglarna mötte jag upp Nenne, åt lunch och drack en kaffe. ❤️☕️ Hon är bäst. När jag kom hem igen gick jag i skogen och möttes av Kalle och David, Gösta & Leo. De hade tänt en brasa och kokat kaffe. Så mysigt! ❤️ Jag drack en kopp och skyndade sen att hämta Duni så hon också fick vara med en stund i skogen. ?❤️

Della var hemma idag, hon har fått trycksår utav sin rulle.. så i går kväll åkte vi in till sjukhuset så en doktor kunde kolla på det. Vi beslutade oss för att några dagar hemma kunde vara bra, att få lufta såret och avlasta på annat sätt. Men förhoppningsvis kan hon åka till skolan på fredag igen. ❤️? Någon mer här som har erfarenhet av trycksår?

Nej nu ska jag och Jullis plugga engelska, Della sussar redan, David och Duni duschar så vi får passar på nu.

Puss på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Vi använder compeed skavsårsplåster om det börjar bli ilsket röda märken. Har dock hittills aldrig behövt använda det på ett öppet sår.

 2. Maja

  Stackars Della! Hoppas det löser sig.
  Shit vilket härligt jobb du verkar ha. Fixa naglarna, dricka kaffe och gå i skogen. Hur funkar det? Vart jobbar du med?

  1. dittesvanfeldt

   Tack det gör det. Jag jobbar som lifestyle influenser.. att blogga, skapa content, göra samarbeten, instagram osv. ??? det är väldigt härligt men också jobbigt då man aldrig är riktigt ledig.

 3. Camilla

  Jag jobbar som assistent & det som räddat våra ” rumpor” många gånger är fårskinn ? mjukt & skönt & blir inte för tätt?. Om de finns plats & går bra för hennes höft så funkar det bra med en uppblåsbar badring oxå som man fyller med lagom mängd luft? beroende på var hon får såren. Lycka till ?

stats