Ditte Svanfeldt

Favoriter

Älskar kläder, jag är den som handlar kläder till alla i familjen. Ja även till David, han ”har inte tid” enligt sig själv och jag klagar inte.. tycker att det är väldigt kul ? finns ju så mycket snyggt! Det här är min favorit årstid när det gäller mode. Vill gärna att det ska vara skönt och fint. Så tänker jag hela tiden, till oss alla. Hellre skönt än snyggt. Våra garderober är fyllda med gosiga plagg, mest cashmere och stickat. Gärna lite lose fit byxor och en oversize skjorta & mysig tröjja över det.

Ska införskaffa en slapp blazer nu till hösten och en ny koftjacka från design house.

Här är några utav mina favvisar just nu:

Allt i cashmere är soft goat, den vita kortärmad skjortan är från tiger och morgonrocken är i mjukaste linne ?

Annars så köper mycket kläder från Åhlens, Lindex, H&M..

Något specifikt ni undrar över angående kläder så skriv gärna i kommentarsfältet så ska jag svara på alla frågor i ett inlägg sen. Brukar få så mycket frågor om just kläderna vi har på oss vilket är väldigt roligt tycker jag ?❤️

Puss på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Vilken härlig och mysig samling <3 vilken storlek har du på dina softgoat tröjor? Tänkte satsa på en softgoat tröja till hösten och vill ha den så där härligt oversized 🙂

 2. Annika

  Hej!
  köpte tajts från soft goat förra hösten och dom var underbart sköna. men efter ett par veckor gick dom sönder på rumpan och mellan benen. inte så kul med så dyra plagg. såg att de liksom slitits sönder. kan meddela att jag enbart använt dem hemma i soffan . hur håller dina och hur ofta tvättar du dem ?

 3. Nicola

  Du har så himla fina kläder ? Jag såg en skymt av en lite mer färgglad stickad kofta på din insta-stories for ett litet tag sen – var kommer den ifrån ? Tack för en väldigt varm och inspirerande blogg!

stats