Ditte Svanfeldt

Första dagen

Hej ❣️

Idag var första dagen för Jullis i sin nya skola. ??❤️ Hon trivdes aldrig riktigt i den skolan som finns här där vi bor, så nu har hon äntligen bytt. Nu går hon på en skola som har reggio emilia pedagogik, vilket kommer passa henne som handen i handsken. ❤️

Första dagen för Della också efter jullovet.. vilket har märkts. Hon har sovit som en stock från att hon kom hem till middagen. Lilla gumman. Blev nog en för lång dag för henne. Får se hur natten blir, hon kanske får gå halvdag i morgon. ❤️

Duni är inne i sina rutiner igen, lite svårflörtad vid lämningen med dagarna flyter på som vanligt. Väldigt skönt ❤️

Idag var jag, David och Gösta på byggmötet inför ombyggnationen här hemma. Ser sååå mycket fram i mot när det drar i gång, eller ja egentligen mest tills att det är klart. Della kommer få mycket större rum, större toalett med badkar i och två stora glaspartier i hennes rum så det känns som att hon är ute fast hon är inne. ❤️?? När vi ändå är i gång så kommer vi bygga om i vårat sovrum också och lägga om golven i kök och vardagsrum. ? Ni kommer såklart få hänga med på den förvandlingen. Ska bli kul att visa er hur vi tänker inreda Dellas avdelning i huset sen.

Nu ligger jag i sängen, Duni somnade för ett tag sen.. jag ligger alltid kvar och bloggar efter att hon somnat. Det är mysigt, hennes små andetag bredvid mig. ❤️

Gösta på sin favorit plats ( förutom på mig då ) :

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Så spännande med nya kompisar! :))

  Jättefina bilder också. Önskar jag kunde ta såna bra bilder (varken jag eller min kamera är kapabla till det tyvärr)

  Ha en fortsatt fin helg 🙂

 2. Sofia

  Så spännande, älskar byggprojekt! Skulle vara kul att se en planlösningsskiss/ritning nu och hur ni har tänkt senare. Svårt att få kläm på helheten. Kram!

 3. Moa

  Vill bara säga att du är så inspirerande, sprider glädje genom din instagram/blogg och tar så himla fina bilder 🙂
  Fotar du fortfarande med din mobilkamera? vilka/vilket filter brukar du använda isåfall för att få så fint ljus?
  Ha en bra dag! 🙂 Kram

 4. Anna

  Hej! Varför ska ni lägga om golven i kök och vardagsrum? När ni köpte huset så skulle din vän vitlasera alla golv, vad hände? Och var inte du jätte nöjd med era golv nu? Vem betalar för ombyggnationen i Dellas rum, är det kommunen också? Varför trivdes Joulin aldrig i gamla skolan?? Går inte alla hennes bästisar där? Vad hände egentligen, på handbollen och nu i skolan? Kan det vara så att du med dina blogginlägg påverkar negativt? Du vet om att flickor i hennes ålder läser. Där du skriver negativa saker om andras bounos mammor. Bara en tanke när du går i din bloggbubbla och inte tänker utanför den!

  1. dittesvanfeldt

   Hej ?
   1. För att golven blev inte riktigt som vi tänkt oss efter slipningen. Var jätte nöjd med med hund, småbarn och assistenter så var inte slipat golv det optimala.
   2. Vem som betalar vad har du inte med att göra.
   3. Jouline trivdes inte med skolan här för att klimatet är väldigt hårt och det är väldigt mycket vikarier. Den nya skolan har ett helt nytt lärosätt vilket kommer passa henne bättre. Hennes bästisar har hon kvar oavsett vilken skola hon går på.
   4. Handbollen och skolan är två olika saker. Ja. Det vet jag, jag vet också om att många andra har haft samma känsla som jouline efter att ha gått på handbollen. Jag kommer aldrig oavsett vem det är tycka att det är okej att mobba och förminska barn på det sättet som tränaren gör!
   5. Bloggbubbla, hehe du är rolig du ”Anna”.. för någon dag sen hette du Saga. Samma IP, du vet att man kan se sånt? Tror du skulle må bättre utav att sluta läsa här. Du verkar störa dig på väldigt mycket.

   Hoppas du mår lite bättre nu, när jag besvarat allllla dina frågor du grubblat över.
   Puss på dig ❤️

   1. N

    Fina Ditte!
    Usch vilken elak kommentar du besvarade här ovan, hoppas du är befriad från sånt i övrigt. Du är en större människa än ”Anna”, den bästa mamman till dina barn och jag och säkert många andra tackar för en fin blogg.
    Kram kram

 5. Amanda

  Låter underbart för jullis?✨ reggio Emilia är bäst! Vart är de vita ljuslyktorna ifrån? Så fina❤️

 6. Carro

  Åh Reggio emiliapedagogiken är fantastisk! Alla mina tre barn går/har gått på en sån förskola, vi trivs såå bra ? Tyvärr finns ingen sådan skola här i vår lilla stad men dom fick en grymt bra grund på förskolan ❤

stats