Mamma aka pack åsnan | Ditte Svanfeldt
dittesvanfeldt

Ditte Svanfeldt

Annons

Mamma aka pack åsnan

Hej ❣️

Tack B Ä S T A ni för alla svar på mitt senaste inlägg.. jag vet dock fortfarande Inte hur jag ska göra. 🙈 ska ringa i morgon och rådfråga. Tänker hur som att träning får bli en medicin. Så jag ska börja ikväll, blir ett lätt pass hemma, styrka och lite kondition.

Vi har haft en mysig helg. I fredags lämnade vi barnen hemma med mamma och pappa, sen åkte vi på sommaravslutning med Coffee center. Spelade fotbollsgolf och grillade. Skrattade massor ! ❤️

Där i än ser ni två av Davids bollar 😂 gick mindre bra för honom.

Jag åkte hem vid halv nio, resten festade på till 02. Haha väldigt nöjd över mitt beslut att åka hem och lägga mig med mina tjejer, kollade på snabba cash i sängen och åt en påse popcorn innan jag somnade. 👌🏻

I går fick jag väcka Duni, hon har börjat sova länge på morgonen… en riktigt liten sömntuta.

Eget frukosten åkte vi och hängde med barnens kusiner hela dagen. Jätte mysigt. ❤️☀️💦

David och Marcus, mest Marcus svetsade ett underrede till vårat nya matbord. Blir hur fint som helst! 😍

Till kvällen åkte vi hem till mamma och pappa, Nanette och Jim var redan där när vi kom ❤️ såååå mysigt att kunna hänga med alla sina bästa.

Som vanligt blev det himmelsk god mat. Bättre än på de bästa restaurangerna. Min mamms o papps 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻🙌🏻

Det blev en sen kväll men massa skratt och härliga samtal. ❤️

Idag har jag inte gjort någonting, absolut ingenting! Får lixom inget gjort med ett Dun fastklistrat på min höft varje vaken stund. Måste vara någon fas hon är inne i nu, ingen annan funkar. Mamma, mamma, mamma. Och om jag ( gud förbjude ) skulle vilja gå på toan ifred så blir det livskris och ramaskri. 😂🤪 såååå det blir inte mycket gjort.. men skit samma, allt annat får vänta. Det lär ju gå över. ❤️ och även om det är ganska så jobbigt så är det också ganska mysigt. Hon är ju världens sötaste och roligaste också för den delen.. sån liten knäppis vårat Dun. Riktigt teaterapa precis som Jullis.

Nu sover hon i varjefall ute i vagnen.. så ska passa på att duka undan frukosten… ja 🙈

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dittesvanfeldt

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecka

  Min lilla är 14 månader och exakt lika! Hon skriker så fort jag sätter ner henne! Men en fråga, hur orkar du bära henne? Bonnie (min dotter) väger inte ens tio kilo och jag går snart av för det blir verkligen tungt 🙈🙈🙈

 2. Anna

  Min snart 3 1/2-åring är precis lika dan….fortfarande. Min sambo skojar om 5 meters-regeln, går jag utanför den blir hon helt förstörd. Hon sover i sin säng brevid mig så vet inte om vi dragit ut på detta beteendet lite extra själva kanske, eller också är hon bara så som person helt enkelt 🙂

 3. Malin

  Maten ser ju urgod ut 😋

  Måste fråga var du hittat din fina tröja? Har du tips på var man kunde hitta fina, mysiga tröjor (gärna i bra kvalité)? Kram och tack för all inspiration ❤️

 4. ina johansson

  Tar andra tabletter mot jobbig pms som heter ”citalopram sandoz 20mg” dimman ska ta 7-10 dagar före beräknad mens. Kände redan vid första tillfället att det hjälpte enormt. Inga biverkningar alls har jag upplevt. Tänkte bara skriva då det kanske kan vara så att det finns andra alternativ till de tabletter som du fick utskrivet. Olika personer kan ju reagera olika på olika läkemedel. Lycka till!

 5. Ina

  Tar andra tabletter mot jobbig pms som heter ”citalopram sandoz 20mg” dimman ska ta 7-10 dagar före beräknad mens. Kände redan vid första tillfället att det hjälpte enormt. Inga biverkningar alls har jag upplevt. Tänkte bara skriva då det kanske kan vara så att det finns andra alternativ till de tabletter som du fick utskrivet. Olika personer kan ju reagera olika på olika läkemedel. Lycka till!

Annons
stats