Ditte Svanfeldt

Mitt lilla love

Hon är så söt och fin och klok min äldsta dotter. Jag har en liten bok, där jag skriver ner alla roliga, fina och underbara saker hon säger. Tänker att det kan vara kul för henne att ha sen när hon blir större, även för oss. För det är en hel del klurigt som kommer ur den där lilla munnen 😛

För ett tag sen satt hon i hallen och knöt sina converse och säger :

Jouline -” mamma du är som klister!”
Jag-” eeeeh jaha okej varför då? ”
Jouline-” för att du limmat ihop allt, utan dig hade våran familj inte klarat sig. ”

Tänk va, att få höra nått så fint. Då vet man ju att man gjort något vettigt som mamma ivarjefall 😛

Processed with VSCO with a5 preset

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats