Ditte Svanfeldt

Nails

God morgon ❣️

Sovit som en påse ? i natt ?? Duni vaknade vid 02, 04, 06 allvarligt talat! What’s up with that?! Från att ha sovit heeeela nätterna från 22-07.30 hela sommaren så har hon nu börjat med den här dåliga vanan. Urk!

Jaja oavsett så är jag lycklig som få när hon slår upp sina blå på morgonen och är otroligt glad. Då gör det lixom inget att hon hållit mig vaken mesta delen av natten. ?

På tal om något annat, målar ni era naglar? Fört gick jag alltid och gjorde dem, målade med schellack på salong. Men det tog så mycket tid och helt ärligt så tycker jag att mina naglar är finast utan ( det förstör ju en hel del ) så jag lät dem vara och ”läka” och nu målar jag dem själv hemma med vanligt lack. Hela sommaren har jag penslat på ett ljustljust rosa lack, men har nu butit ut det mot ett mer höstigt lack i färgen Bordeaux.

Målar alltid två lager för att få finaste resultat och avslutar med ett topplack från Chanel som gör att lacket sitter längre.

Nu ska jag kravla mig ur sängen och äta frukost för sen blir det en morgon promenad med Johanna och Sixten. ?

Ha en finfin dag! ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla

  Hej

  Jag hade exakt samma med mina båda, och fick rådet av en barnpsykolog via BVC att inte sova i samma säng för att man stör varandra. Det var det bästa rådet jag fått! Vi flyttade våra barn till eget rum när de var runt 7 mån och det var jobbigt de två första nätterna sen sov hela familjen som klubbade sälar!! Tog även bort nattmålet samtidigt, och så åt de gröt innan läggdags. BVC-sköterskan övertygade mig om att äter de en full portion gröt på kvällen och har dessutom ätit bra på dagen så står de sig i 12h. Som hon sa; ”vi behöver ju inte heller gå upp och äta på natten”.
  Lycka till!

 2. Ella

  Tack för en super härlig blogg! Har en liten tjej på 5 veckor, mitt första barn ?. Tänkte bara kolla om ni har några speciella rutiner på Duni? Kanske du kunde skriva ett inlägg på hur ni gör med Duni och hur just ni ser på rutiner. Ha det fint ?

 3. Linda Maria

  Hej!❤️ Säger som f.g det kanske är tänder på G. Min son (6månader) började så nyligen, Håller på fortfarande. Bröt igenom en tand förra veckan. Hoppas det vänder och ni får sova snart igen❤️

 4. Cissi Änglamamma

  Att få måla mina. naglar är typ superviktigt ??.
  Har sagt det till min man, att det bästa jag vet är att få en stund över till att få måla naglarna. Han vet att jag typ mår dåligt annars ?

 5. Jenny

  Hej Ditte! Har ni kollat ifall hon får tänder? Det kunde ju vara orsaken till att hon vaknar på natten? Hur som helst så är det som tur bara ett skede, blir säkert snart bättre igen! Kram, Jenny

 6. Amanda

  Ååh känner igen det där?
  Min son sov alltid hela nätterna från nyfödd, vaken en gång per natt för mat? Sen kom en period på två veckor då han VARJE natt var vaken 3 timmar sträck? Men gick över som tur va?

 7. Magdalena Edström

  Hej Ditte. Åå Duni vilken ljuvlig liten, alla dina barn är så fina❤️
  Jag har själv en liten Nikki på 4 månader hemma, såg Dunis fina lära gå stol på instagram, vart har ni köpt den?
  Mvh Ida

stats