Ditte Svanfeldt

Nu var det klippt

Hej finisar, idag blev jag julfin i håret.. utav bästa Linda på Blond I Uppsala ❤️????? Älskar att få få dit och bli ompysslad. I Januari så får alla ni som anger Ditte20 och bokar en behandling, klippning eller ja vad ni önskar hos Linda 20 % rabatt på ditt besök hos henne. Hur bra ?? börja det nya året med att bli omhändertagen av den bästa frissan jag vet. ??❤️

Här kan ni boka tid. Pass på för jag vet att tiderna kommer gå åt som smör i solsken. Jag lovar en upplevelse utöver det vanliga.. aldrig varit så nöjd och avslappnad efter ett frisör besök innan jag hittade henne. ❤️ Här kan ni läsa om förra gången jag var hos henne ?

Puss på er.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats