Så här vårdar jag min hy | Ditte Svanfeldt
dittesvanfeldt

Ditte Svanfeldt

Annons

Så här vårdar jag min hy

Hej finisar.

Kör ju en “fråga mig” på insta. Fick så många frågor angående hur jag sköter min hy.. och mina bästa tips för att få fin hy. Så här kommer ett inlägg om Mina hudvårds favvisar!

Helt ärligt så är mitt bästa tips att inte använda smink. Drick mycket vatten och tvätta ansiktet morgon och kväll! Torka alltid med ren handduk. Naturligt är alltid finast (tycker jag) och jag tror att det även är bäst för huden..

Där i mot använder jag bra ansiktsprodukter, här är dem jag använder dagligen ( och har så gjort i över 5 år ) Älskar dem.

Jag Börjar och slutar alltid dagen med den HÄR en ansiktsrengöring från Dermalogica ❣️

Sen tar jag en liten klutt utav den HÄR boostern & smörjer in ansiktet.

Sen smörjer Jag in mig försiktigt runt ögonen med den HÄR ögonkrämen.

Avslutar med Den HÄR ansiktskrämen 👌🏻❣️

Puss på er ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dittesvanfeldt

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nyblivenmamma

    Åh! Använder också dom där på min hudterapeuts uppmaning 😍 dom funkar kanon. Jag har en fråga angående hur du redigerar dina bilder idag? Sånt uppdateras ju hela tiden. Älskar dina bilder speciellt på dina barn,idylliskt och vackert.

Annons
stats