Ditte Svanfeldt

Så känns det i mamma hjärtat 

Hello fina ni ❤️ 

Det blev en ganska tung morgon, långt samtal med psykologen på Habliteringen där vi skulle prata om Della och hennes utveckling. Det känns alltid ganska tungt och jobbigt. Försöker alltid att prata om allt hon kan, de positiva sakerna men det är alltid ganska mycket fokus på vad hon inte kan, vilket känns jobbigt i mamma hjärtat. ❤️ 

Åkte och hämtade upp Sofia efter mötet, vilket var bra för då blev jag glad igen. Vi åkte sen till coffee center och pratade med David. De har anlitat henne för att fixa fint i deras showroom. Och såååå fint de blir! ??? Will show i guys i morgon för då blir det nog klart. 

Det blev sen middag idag, Kalle och David handlade mat och direkt när de kom så satte jag igång och lagade. Köttfärsgulacsh med ris fick det bli idag ? mycket gott! 

Avslutade kvällen med en lång prommis tillsammans med hundarna och Della ❤️ väldigt mysigt! 

Nu natti! Sååååå trött! 

Duni hjälpte till ?: 


När Vi kom hem väntade ett mjukt paket på Duni: 


Sååå fina saker ? i mjukaste cashmere. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Tack för en fantastisk blogg så ärlig och så full av kärlek. Jag har en fråga för att jag inte vet. Varför ska Della gå i skolan och vad skulle det innebära för henne med infektioner och liknande. Känns som att ni tillsammans med henne kämpar så mycket där hemma. Jag vill inte ifrågasätta undrar bara hur det fungerar. Ni verkar vara en helt underbar familj som ser alla ljuspunkter i vardagen och tar till vara på varandra på ett unikt sätt. Må så gott!

stats