Ditte Svanfeldt

Så otroligt jäkla fint! 

Hello! Ställde klockan på 06 i morse, upp och hoppa och gjorde oss i ordning och packade sen in mig och Duni i bilen och åkte & hämtade upp min lillasyster för att sen åka in till Stockholm. Vi satt i bilköer i nästan 2 timmar! Seriöst! Skulle aldrig vilja pendla varjedag, hade fått krupp! Vi hann precis i tid till pressfrukosten för ”Cut the Ties” by Bobo Wallmansson. 


Blev lycklig i hela kroppen när vi klev in genom dörrarna och såg all fin konst! Finns få saker som får mig att känna så mycket som just det. 


Tavlorna och stämningen i lokalen var underbar. Hade kunnat stanna hela dagen. 

I morgon kommer jag hänga på låste för att köpa en tavla. Absolut det kostar en hel del men så himla värt tycker jag! Blir glad i magen utav att se på dem och vill verkligen ha en här hemma. 

Efter frukosten gick vi vidare till Sturegallerian, fikade lite till och sen traskade jag genom hummlegården till Loppi kontoret. Där fick jag  en timmes socialmedia coatchning. ??????❤️ Bästa bästa! Är så glad över att få vara en del i loppi gruppen. 

Det gick smidigt att komma hem, fikade hos mamma och pappa en snabbis och åkte sen för att hämta Dellis och Jullan. Mamma och pappa följde med mig och tjejerna på ridningen idag, David är iväg på föreläsning med jobbet ikväll. Det är lika fantastiskt underbart varje gång, Della verkligen älskar att rida. Man ser hur hon njuter ?tror hon kommer ha lite träningsvärk i morgon för idag blev det mycket rida. 


 Nu ligger vi äntligen i sängen efter att ha duschat och ätit middag. Della sover, Duni med och jag & Jullis har hyrt baby bossen. Hon har dock också somnat ser jag nu ??❤️ trötta tjejer här hemma. 


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats