Ditte Svanfeldt

Separationsångest

Börjar redan få separationsångest, ni som känner mig vet ju att jag bokstavligen hatar att sova själv eller utan David. Tycker att det är jätte jobbigt så fort han är borta eller när jag är borta.. somnar alltid i hans famn medans han kliar mig på ryggen, det gör mig lugn och trygg. 4 nätter utan honom och jag börjar redan nu tycka att det är jobbigt ?? fjompigt va.. Jag har ju dock Truls och Della här hemma men det är inte riktigt samma sak. Dessutom tycker jag alltid att det är lite jobbigt när inte hela familjen är samlad, det är lixom något gnagande i kroppen och något som saknas. Har som sagt inte bestämt mig ännu utan tänker prata med min barnmorska när jag ska dit och se vad hon tycker.. har ni någon erfarenhet utav lång tid i bil under den perioden i graviditeten? Går i i vecka 33 i morgon ❤??

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with b4 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b4 preset

IMG_2296

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

IMG_3890

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. BakirochBäver

  Klart du ska med om du vill! Vi åkte ofta mellan Uppsala och Göteborg i slutet av graviditeten och har även flugit långt i vecka 35. Man får bara vara inställd på att ta några bensträckare extra och klä sig väldigt bekvämt, kom ihåg kudde som underlättar att hitta en bekväm ställning om kroppen blir trött.

  Sen kan det ju faktiskt vara skönt att ha lite egentid innan allt fokus hamnar på bebis. Se det som en win-win situation: oavsett vad du väljer så kommer det att bli toppen!

 2. Sofia

  Jag hade nog inte vågat med tanke på att det är långt till sjukhuset. Om ngt skulle hända eller om man behöver kolla upp något mer akut.

 3. Lotta

  Sakna varandra lite är bara bra (även om det är jobbigt). Om jag vore dig skulle jag ta chansen att boka upp mig med några kompisar, be dom komma över och köra pyjamasparty med god mat, dryck, tjejsnack och några bra filmer!!!
  Kram Lotta

 4. Anna

  När jag var gravid (för 26 år sedan) åkte vi buss från Kalmar till Stockholm för att sedan ta båten till Åland,det var väldig sjögång så jag tänkt att om jag inte får förtidigt nu,så får jag det aldrig. Men resan gick jättebra och dottern kom visserligen 10 dagar före bf,men det berodde säkerligen inte på resan.Förstår att du är orolig men om jag var du hade jag nog åkt vad är väl bättre än att vara med de nära? Kram Anna

 5. Nathalie staf

  Hej. Jag hade inte vågat pga den långa sträckan till sjukhuset. Man vet ju aldrig när den lilla vill titta ut??. Du får längta istället:)

 6. Malin

  Hej Ditte❣️
  Känner så väl igen mig i din känsla. Tycker inte heller om när inte hela familjen är samlad.
  Jag tycker absolut att du ska följa med om nu din smärta tiilåter, ni får ta många pauser påvägen så du kan upp och röra på dig. Har fyra barn och jag har rest med dem långt & länge, sent i graviditeten. Miljöombyte är bra❤
  Hoppas du kan känna dig trygg i vilket beslut du än väljer❣️❣️

  Du är fantastisk och ditt konto är magiskt??

  Kram kram Malin

stats