Ditte Svanfeldt

Sommar sommar sommar

Hello ☀️

Hur mycket kan man längta till något?! Masssssor!!! Längtar så tills poolen är klar nu. Blir pirrig i magen utav tanken på att Della bara ska kunna rulla ut från sitt rum ner i sin egen pool. Att kunna få flyta fritt bara några meter i från sitt trygga rum. Att vi tillsammans ska kunna hänga hela dagarna ute på baksidan, svalka oss i vattnet, äta melon under pegolan i skydd från solen. Längtar så efter det myset!

På tisdag nästa vecka blir den klar. Förhoppningsvis. Blev lite strul med duken men poolkungen fixar det finfint så en ny flygs just nu hit och på tisdag kommer den och två poolexperter och installerar allt. ????

Idag kom parasollen, sååå fint ?

Förutom att ha satt upp dem idag så har vi lekt hemma hos Linda och Ebba ❤️☀️ badat och myst i vårdsätra. Linda fixade god picknicklunch och fika.. efter att ha badat höll vi på att smälta bort ute så vi gick hem till dem igen.

På eftermiddagen åkte vi och mötte upp David, han köpte blommor till mig ❤️ en kärleksbukett för att han klantat till det och gjort mig ledsen på förmiddagen.. ?❤️

Sen åkte jag och tjejerna förbi biskopsgården, köpte lite mer ljuslyktor och en tröja.

Till kvällen åkte vi hem till mormor och morfar. ❤️ där har vi hängt hela kvällen. Väldigt mysigt ❤️

Nu ska jag stupa i sängen, såååå trött! Hoppas på en bättre natt i natt.. Duni sover oroligt sen hon började gå.. antar att det blir mycket nya intryck för det lilla huvudet ❤️

Kram ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats