Tis-ons-tors-fre | Ditte Svanfeldt
dittesvanfeldt

Ditte Svanfeldt

Annons

Tis-ons-tors-fre

Hej hopp, det var några dagar sen sist nu. 

Fin fina dagar med massa fina människor. I tisdags åkte jag hem till Malin efter att jag lämnat Jullis för att hjälpa henne att fixa inför våran frukost träff med massa fina, kreativa tjejer. Så himla lyckat blev det och många nya vönner har vi fått. Lika barn leka bäst så att säga 🙂 massa skratt och intressanta samtal. blev en lång frukost som avsultades vid halv 2. Massa energi och jag var super trött när jag kom hem 😛 Anna kom över med Jordgubbar, vi drack té och åt svenska jordgubbar för första gånger i år 🙂 mums! 

Hemma hos min fina Malin <3 :

Onsdag- Åkte efter lämning in till sthlm, strosade runt i solen med en islatte i handen. Längds vattnet och in mot bibloteksgatan, hittade en super fin klänning till Jullis skolavslutning och massa nya kläder till henne och Dellisen. Båda två växer så det knakar! Åkte därifrån till Regnbågen för att hämta hem min minsta älskling <3 Så glad. Lilla gosen. Hem igen och vidare till della och joulines farmor och farfar för där var nämligen Jouline. Hon hade fått sin efterlängtade kanin. Alltså det är så underbart att se sina barn så glada, riktig lycka i mamma hjärtat. Hoppsan heter han och är otroligt söt!!! man vill bara gosa gosa och gosa. Hon är så otroligt duktig min lilla (stora) tjej, hon har läst massa fakta böcker och skrivit faktablad själv om kaniner så nu vet hon allt om dem, hur man ska hantera dem och vad de gillar. Hon är lugn och pratar så fint med honom. <3 Vi åt middag där och hon sprang fram och tillbaka till buren var 10 minut. ” Vi ska bli bästisar Hoppsan och jag ” Såklart de ska! Åkte hem och lagaom tills dess kom Malin, vi åt tapas, jordgubbar och drack en flaska Moét, pratade och klurade på vårat nästa projekt. Är så taggad! kommer bli så himla bra. Hon är så fin, inifrån och ut, har saknat en människa som dig i mitt liv. Alla borde få ha en Malin <3 

 

Torsdag- Idag åkte jag in till botaniska trädgården, drack en latte i morgonsolen bland alla fina buskar och träd. Blir så otroligt glad när jag är där. Har så mycket fina minnen från den platsen. Åkte sen vidare till Sjukhuset, hämtade en ny satrationsmätare till Della och gick sen till Mickis och Jonas som ligger inne med älsklings Colin <3 Ni är bäst! Kramades med dem och lekte med Colin. Hoppas de får omma hem snart så vi kan hänga i solen tillsammans. Jullis kom hem från skolan vid 14, lite senare kom mamma, pappa och nenne med nybakad morotskaka som mamma gjort. David kom hem tidigt idag så vi kunde fika alla tillsammans, super mys <3 Åkte sen hem till bengt och carina, ätit middag där och myst med Hoppsan såklart 🙂 Nu har jag precis duschat efter att ha kommit hem från Témys hemma hos min bästavän Sofia. 

Imorgon är det sommaravslutning med regnbågsgruppen, sen ska jag vidare och träffa en go tjej som vill köpa in mina print till sin butik som har öppning nu på lördag i uppsala 🙂 Super kul!!! Köpa middag på feskarn som vi sen ska laga tillsammans med Anna och Henke <3

Veckan har gått i rakertfart, händer så otroligt mycket roligt just nu. Älskar att jag får vara kreativ, göra det jag älskar mest! så tacksam över det. Nu dax att sova, god natt vänner. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dittesvanfeldt

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats