Ditte Svanfeldt

Torsdag igår

God morgon!

I går badade vi mest hela dagen jag och Julli, när david kom hem från jobbet kom dem med <3 Sen gick vi hem till Anna och Henke, fick Mobergs köttbullar, potatismos och gräddsås med lingonsylt. Mmm super gott! Påvägen hem var himlen alldeles rosa, så himla fint! Jullis ville stanna hos grannen och leka/bada så vi följde med henne, blev bjudna på bubbel och klockan blev alldeles för mycket 😛 Är lite trött idag, men uppe med tuppen ändå. Passade på att handla medans familjen fortfarande sover, nu sitter jag och väntar på att blomsterhörnet ska öppna. Jag har verkligen inget tålamod eller orken att göra egna kransar i år, vi brukar alltid göra det till tjejerna men nu har jag beställt istället. Med favorit blommorna, Vit pion, stjärnflocka och eucalyptus.

Hur ska ni fira midsommar? Vi börjar dagen hemma tillsammans med mamma och pappa, sen mot kvällen åker vi hem till Nanette och Jim tillsammans med Emma, Björn, Sofia, Tom, Niklas och Stina.

Hoppas ni får en fin dag/kväll och att solen kanske kan behaga titta fram en stund i varjefall.

Processed with VSCO with k3 preset Processed with VSCO with k3 preset Processed with VSCO with k3 preset Processed with VSCO with k3 preset

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats