torsdag | Ditte Svanfeldt
dittesvanfeldt

Ditte Svanfeldt

Annons

torsdag

Hejhopp 🙂 

Åkte tidigt in till Dellis idag, hon var så duktig och det gick jätte bra. Inga tårar utan bara en glad liten tjej <3 Pussades massor och sen åkte jag vidare till botaniska trädgården för en mysig fika i solen med Towe. Så himla härligt att kunna sitta ut och njuta i solen med en islatte och finfint sällskap. 

Åkte hem för att möta upp jouline och isabelle som följde med hem idag, vi åkte till Hoppsan så de fick mysa. Åt middag på grekens, jag fick sån himla magont att jag inte orkade laga mat idag, prefekt då båda tjejerna blev överlyckliga 🙂 David är ute och äter med en kompis, han ringde för ett tag sen ” älskling jag sitter ute vid åkanten med solen i ansiktet och gör absolut ingeting, känns konstigt. ” Haha ja kanske precis vad du behöver hävdade jag. Lite lugn och ro. Ska bli väldigt skönt när allt är klart och det lugnar sig lite på jobbfronten och seeeemestern i sommar!!! som jag längtar! den har ju lixom varit näst intill obefintlig de senaste åren. Men nu så <3 

Nu har jag precis läst saga med Jullis, bland det mysigaste jag vet. Nu ska jag krypa ner med en kopp té i sängen och försöka mota bort mitt magont. Urk! inge kul att vara tjej i bland. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dittesvanfeldt

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats