Ditte Svanfeldt

Underbar hud med Skin Revival

( I annonssamarbete med Swiss Clinic )

I samarbete med Swiss Clinic vill jag tipsa er om min nya kvällsrutin jag har sedan en period. Swiss Clinic har lanserat en ny version av hudbehandling som heter Skin Revival som består av en hudroller och ett serum som har en formula som förebygger ålderstecken i ansiktet. Man bör också köpa till en Sanitizing Spray också med en sanitizing spray ( som man rengör skin rollern med ). Hudrollern och serumet gör att kroppen skapar ny fräsch hud och kollagen. Hur då tänker ni?

Behandlingen stimulerar och förnyar huden inifrån och utifrån samtidigt genom att rollern gör små små hål i huden med mikronålsbehandling som gör att kollagen produktionen triggas igång. Dom här små mikrohålen i huden gör att serumet tränger ännu djupare in ( 300 % mer! ) och verkar bättre. Huden börjar tro att den är skadad och då sätter den igång att producera ny fräsch hud. Fina linjer, rynkor och ärr reduceras, huden blir fastare och slätare, elasticiteten förbättras och grova porer blir mindre ?? Helt utan injektioner eller behandlingar på klinik. Så enkelt och smart att få till hemma!

Först tänkte jag att det skulle göra ont att göra hål på huden men det gör det inte det alls – när man rullar med Skin Rollern så sticker det lite och pirrar i huden men det är inget som gör ont. Det finns flera olika sorters mikronålsbehandlingar anpassade för dig och din hud – HÄR kan du göra ett Hudtest för att se vilken typ som skulle passa dig. Det här testet är utvecklat i samarbete med hudläkare och tar bara 2 minuter att göra – på den tiden får du en skräddarsydd rekommendation för just dig.

Jag har använt den här behandlingen i lite mer än en månad nu och det är verkligen lätt att ta till sig den. På den här tiden upplever jag att min hud fått nytt  ”liv ” eller vad man ska säga. Huden blir liksom rosigare och känns både mer uppstramad men också som att jag får ett ” glow ”. Vill du läsa mer om vad mikronålsbehandling är och hur det går till så finns det en jättebra guide på SwissClinic du kan läsa – klicka här.

Så här ser det ut när jag gör det :

Först tvättar jag rent ansiktet noggrant. Torkar torrt och börjar använda skin rollern ( brukar göra detta på kvällen då huden blir lite röd efter användning ) Man rullar den fram och tillbaka i några minuter i flera olika riktningar i ansiktet, panna, kinder, haka och näsa. Jag har haft det som ny kvällsrutin i 7 kvällar i rad för att sen låta huden vila i lika många dagar sen påbörjar jag behandlingen igen.

Efter att jag använd rollern så smörj jag direkt in huden med serumet. Det här serumet innehåller hela 5 olika hyaluronsyror och 5 peptider – det är effektiva ingredienser som har anti age-egenskaper och boostar återuppbyggningen av huden.

Och efter behandlingen gör jag alltid rent Skin Rollern med Sanitizing Sprayen.

Sen är det klart ??

Huden får verkligen lyster och spänst och känns frisk och fräsch. Jag är så nöjd med min mikronålsbehandling från SwissClinic! Jag har en rabattkod till dig som vill testa detta! Om ni går in HÄR och gör hudtestet får du se vilka behandlingar och produkter som passar just dig. Med rabattkoden DITTE20 får du sen 20 % rabatt på hela din behandlingsplan du blir rekommenderad! Hoppas du blir lika nöjda som jag är ❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    åh, detta verkar spännande. Älskar hudvård men har en del allergier så jag får gå in och läsa på om ingredienser 🙂 kram!

stats