Ditte Svanfeldt

Vad hände egentligen?!

Hallå vart tog våren vägen? Det blev höst idag ju ??‍♀️? fast det kliar olidligt mycket i min nästa för att vara höst… så det är nog vår ändå. ?

Idag har vi hängt med lillasyster hela dagen, jätte mysigt! ❤️❤️❤️

Letade efter en solhatt till Duni men det finns inga bra ? får fortsätta leta. Har ni några tips så tas de tacksamt emot.

Sen har vi bara hängt här hemma… planerar uteplatsen osv, blir alldeles matt i huvudet. För rörigt för att jag ens ska kunna se hur det ska bli just nu. Men det kommer bli hur bra som helst när det är klar ?☀️

Duni är super trött men vägrar sova.. förstår inte varför de små alltid ska kämpa emot sömnen ? gör allt hon kan för att inte somna även fast man ser att hon är vråltrött ?

Gör era små också så?

Nu ligger hon i varjefall stilla i mitt knä och klipper med ögonen så vilken minut som helst nu sover hon ☺️

Ikväll blir det tortillini med krämig sås och bacon plus broccoli i ugn. Vad äter ni?

Puss ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Hej! Åh vad ni sprider mycket kärlek och lilla Duni är ju såå söt, jag har en tjej som är precis jämngammal med henne (och två äldre på 12 och 8?). Men nu vill jag tipsa dig om bästa solhatten från polarn och pyret, en vit som täcker i bl.a. nacken så himla bra. Tror den heter solhatt vit baby och kostar 179 kr, finns i strl 48/50. Den är reglerbar vilket gör att den sitter himla bra, sval och skön är den också. Oj oj, det blev mycket positivt om denna solhatt men den är verkligen så bra!?? många kramar till er❣️

 2. Ida

  Hej fina!
  Kan inte du göra en uppdate på Dunis dagar? Mat- favoritmåltider/mellis.
  Sömn- hur många tillfälle om dagen / hyr går nätterna. Stor kram ❤️

 3. Amanda

  Haha, jag känner igen det där! Penny gör exakt likadant. Kämpar in i det sista om man inte är tillräckligt snabb att fånga henne när hon är trött. Haha. Helt obegripligt. En annan skulle ju bara slappna av och sova. ?

 4. Helena

  Polarn och pyrets har vi gillat, den då man kan dra in knyte runt huvudet, sen knyt under hakan.. sitter bra på samt stora ”vingar” som skyddar bra!

 5. Sandra

  Polarn o. Pyret har solhatt som går längre ner i nacken ?? Den blå har spf 50. Jag tycker den är bra. ?

 6. Therése

  Älskar Polarn och pyrets solhattar. Den enda nackdelen med deras solhattar är mönstret. Antingen enfärgat eller randigt . Men får tänka positivt att det är lättare & matcha. Åh ja, tror alla barn kämpar mot sömnen. Min 10 månaders gör det varje dag 😉
  Tack för en intressant & mysig blogg.

 7. Emelie

  Här blev det potatis&purjökssoppa med lite grönsaker och bröd vid sidan om!
  Polarn har jag köpt solhattar på när våra barn var lite mindre, tips!

stats