Ditte Svanfeldt

Vårat 2018

Jag brukar inte skriva om året som varit.. för förr om åren så har det bara handlat om att överleva ett år till, det kanske lät lite deprimerande men det är så det varit.. även om det varit fina år på sitt sätt de med, men det har varit lite som att jag känt att jag måste skynda att älska för att jag inte vetat när det ska ta slut.. ( för att Della varit så sjuk ) men 2018 har gett mig insikt om att älska långsamt istället..

2018 har nog varit första året som vi på riktigt levt och inte bara försökt överleva. Della har fått vara väldigt mycket frisk, visserligen i sitt sjuka men vi har klarat det hemma i vårat eget akutrum.. vi har inte behövt åka ambulans mer än en handfull gånger. Det är en så stor vinst så ni anar inte. Hon började skolan och till & med det har gått helt smärtfritt.. en ny värld har öppnat sig och jag väljer att fortsätta mitt 2019 med att bara vara här och NU. Alltid.

Hur som helst.. 2018 har varit fint på väldigt många sätt. Speciellt den bästa sommaren i mannaminne. Vi firar in det nya året med bästa vänner, som vanligt ???❤️ Dessutom skålar vi lite extra, för att vi är fria. ?

Tack älskling för ennu ett år tillsammans, så otroligt tacksam över att få vandra här på jorden hand i hand med dig. ❤️❤️❤️❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emeli

  Har följt din blogg ett tag och måste bara säga att ni är verkligen en så fin och stark familj! ? Önskar dig och er ett fantastiskt bra 2019!

 2. Sandra

  Du är en sådan inspirerande själ! Älskar att läsa dina inlägg. Önskar dig och fin familj ett riktigt gott 2019<3

 3. A.

  Vilken fina bilder ditte .. tack för att vi får följa med i en del av ert liv … önskar er al lycka

  Nyårshälsning från Nairobi

stats