Ditte Svanfeldt

Vårat sovrum

(Inlägget innehåller adlinks)

Fått så mycket frågor om vart våra sängkläder och vart lampan i taket vi har i sovrummet är ifrån. Så här kommer ett inlägg om vårat sovrum.

Dunihjärtat sover bredvid min sida av sängen i sin egen säng för tillfället men som jag skrev så kommer hon snart få ta över Jullis rum ❤ tror dock att hon får sova inne hos oss ett bra tag till ?

Lampan i taket är en Vita Eos och finns att köpa Här. Ljusslingan finns Här. Sängöverkastet som jag har i bland är från Himla och finns Här. Påslakanet är också från Himla och är helt otroligt mjukt. Älskar! Finns Här. Filt från Himla, finns Här. Örngott från Himla, också magiskt mjuka ? finns Här. Andra sidan rummet :

Lång krog i trä från Norrgavel och Litet bord från Åhléns. ☺ väggen är målad med kalklitir färg. Gardinen är i grå samet, fått den uppsydd utav min mormor och morfar ???❤. Älskar den, sitter ända upp i taket för en mer lyxig känsla. Sen har vi två små grå mattor på varsin sida av sängen som är från ikea.

Hoppas jag svarat på alla frågor nu, om ni undrar något mer så skicka bara en kommentar ?

Pusspå er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pernilla

    Så fint!! ? vill också måla med kalkirfärg men har blivit avrådd (har en 2åring hemma) för att färgen är väldigt känslig, fingeravtryck osv. Är de något ni märkt av hos er? Kram och tack för en underbar blogg! Verkligen ?

stats