Ditte Svanfeldt

Vårfint – mina stylingtips för våren

I annonssamarbete med Cubus ❣

Våren känns ganska långt borta just nu när snön fortsätter att vräka ner.. men hallå det är ju ändå mars ? och snart är den här. Jag har trots snön börjat kitta upp min garderob med vårkläder och även börjat smyganvända några utav plaggen. I samarbete med Cubus har jag fått välja ut mina favoriter och visa upp hur jag kommer kombinera dem i vår. Något jag verkligen gillar med Cubus är att de har bra basplagg men också mer trendiga plagg som man kan variera med. Hoppas ni gillar mina outfits lika mycket som jag gör ❤

Outfit 1

Svarta jeans är ju ett måste i garderoben, hög midja är både fint och skönt (tycker jag) plus att de gör att det ser ut som att man har lite längre ben. Lång skjorta (som vanligt tar jag allt i en storlek större för att det ska sitta lite löst) över den har jag en hoodie. Toppar med en svart trench (funkar alltid1) ??❤
Plaggen jag har på mig: High Waist Hannah jeansSkjortaPeaches luvtröjaAlma trenchcoat 

Outfit 2

Grönt är skönt, i alla årstider! Älskar att matcha i samma färg från topp till tå, bara lite olika toner och material. Byxorna är riktiga favoriter och kommer användas flitigt i vår och sommar. Sååå sköna!
Plaggen jag har på mig är: Hermine byxaSania sweaterKimmy Jacka

Outfit 3

Den här tunna sköna koftan/kappan kommer jag även använda över baddräkten i sommar och över en kort svart eller vit klänning. I vår kommer jag ha den tillsammans med en oversize t-shirt och svarta jeans.
Plaggen jag har på mig: Mary kappaSuper Long linne – High Waist Hannah Jeans

Outfit 4

Ränder, älskar ränder ❣ i den här outfiten får dem tala.. och istället för smycken så använder jag hellre ett snyggt skärp. Den svarta kappan/koftan funkar till allt❣ älskar baskläder man kan använda till allt.
Plaggen jag har på mig: Frida tröjaKimmy jackaHigh Waist Hannah jeans 

Outfit 5

Switchade bara om den förra med en t-shirt med ?-tryck. En sån tröja kan man ju inte bli annat än glad över ?
Plaggen jag har på mig: Cherry t-shirtHigh Hannah Waist jeans

Som ni kanske märker blev jeansen en riktig favorit för mig, dom passar verkligen till vad som helst och har perfekt passform.

Vilken outfit tyckte ni bäst om? ❤

Hjärta gärna inlägget om ni gillar mina stylingtips ❤

PUSS

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ewa

    Hej fina ditte! Först vill jag tacka för din underbara genuina blogg? Läser den varje dag och tycker du är helt underbar människa och så stark som kämpar på❤️ Beundrar dig fina Ditte, du är bäst? Och vilken fin familj ni är? Så till frågan du ställde om vilka kläder vi tyckta mest om. Jag tycker att plagg nr ett är snyggast;) Kram från Ewa ? Och god natt?

stats