Ditte Svanfeldt

Vill inte att helgen ska ta slut

Vilken fantastisk helg vi haft, magiskt härligt väder ?☀️?? precis vad man behövde.

I går var vi hemma hela dagen, gick förbi Sofia & Goran för en kaffe på förmiddagen. Nenne kom och hämtade Jullis vid 10 och åkte sen till Grönalund och hade en heldag där tillsammans ❤️?? Jullis var överlycklig när de kom hem. Fint att de fick en hel dag tillsammans ❤️ vet att hon uppskattar det mycket.

På kvällen gick vi hem till Malin och Calle. Åt god middag och skrattade massa. Himla fint ❤️

Idag har vi också haft en seg dag hemma bara, planerar uteplatsen för fullt just nu… så mycket att tänka på. Tur jag har världens bästa Sofia som hjälper mig! Hon är grym på att se sånt andra inte ser eller ens tänker på.

Duni invigde sin nya gunga och älskade det.

Vi plockade blåsippor.

På eftermiddagen åkte vi hem till mormor och morfar ❤️ jag, mormor, Jullis, Duni & Truls gick en prommis i det härliga vädret i hopp om att Duni skulle somna. Men nääää hon ville hellre vara vaken ?☺️

Truls la sig i leksakskorgen, som vanligt hemma hos mormor och morfar ??❤️ så söt!

Mormor hade gjort sin goda Nässelsoppa ??? det är den godaste soppan jag vet! Blir lycklig utav den ???? den är inte bara god, den är fin också.

Kom hem sent ikväll efter en kaffe och häng hos Sofia o Goran.. ligger i sängen nu, alla små hjärtan sover gott. Jag tänker göra detsamma! ??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats