Ditte Svanfeldt

Yinyoga i det här

Hej finisar.

Sitter och klickar hem lite mysiga plagg inför yinyogan jag ska börja med igen. Tänk att yoga i dessa.

Beiga byxor. Finns här.

Beige poncho. ( den kommer jag använda mycket i höst. ) Finns här.

Svarta byxor. Finns här.

Svart myströja. Finns här.

Tränar ni? Jag har precis börjat med lite ryggträning. Vill bli bra eller åtminstone bättre i min skolios.. så i måndags gick jag till Nikki. Som är Pt, naprapat och livs coach. Jag fick 2 övningar som jag ska göra 5 gånger om dagen tre gånger gånger 15 sekunder. Helt ärligt har det inte blivit 5 gånger utan snarare 3 gånger om dagen. Men det känns bra. Jag är på gång. Och i morgon ska jag dit igen. ☺️

Nu ska vi ut i skogen. ???

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats