Ditte Svanfeldt

Jag har verkligen ingen lust

Hej ❣️

Long time no seeeee. Lite så. Jag har haft en liten paus från ”varje dag bloggandet”. ☺️ Inget som har hänt förutom att jag snart byter från vi med barn. Jag flyttar kan man säga. Till mitt egna. ?? Min alldeles egna sida. Känns väldigt stort och lite läskigt. Längtar tills jag kan visa er min nya dagbok. ?

Vet att det är några av er som saknat mina ”veckans matlista” så här kommer det en. Hoppas den ger lite inspo till vad som kan ätas i veckan. ❤️

Måndag: Thai lax med nudlar och kokosmjölk.

Lägg laxen på en form och skjussa in i ugnen. Ringa lite oyster sås över. Häll en burk kokosmjölk i stekpannan, hacka paprika, kastanjer, bambuskott och jordnötter. Häll i stekpannan. Ös på med oystersås och blanda.

Toppa med koriander och sesamfrön.

Tisdag: Torsk med ärtpure och Parma chips.

Lägg torsken i ugen med en klick smör, salt och peppar över. Mixa gröna ärtor,smör och lite grädde,salt och peppar till en pure.

Koka sparris. Lägg Parma skinka på en plåt och ställ i ugnen till de blir som chips. (Strö sen chipsen över torsken. ) klart ❣️

Onsdag: Fisk tacos.

I sin enkelhet typ det godaste jag vet. Stek torsk i smör, salt och peppar. Hacka salladslök, mango, chili. Gör egen guacamole med lite chili falskes i.

Istället för taco bröd så kan man använda sig utav hjärtsallad. ?? lägg allt i ett salladsblad och toppa med koriander.

Torsdag: Rotfrukter och halloumi i ugn.

Hacka olika rotfrukter och lägg på en plåt i ugnen. Stek halloumi. Och gör en god yoghurt sås med lite citron och salt & peppar i.

Koka quinoa.

Så här ser i varje fall våran vecka ut matmässigt. ☺️

Sånt här mumsigt blir det till helgen:

Nu ska jag göra citron och ingefärs te till mig och Jullis. Hon och Duni har feber.. ? inte kul.. vill verkligen inte att Della ska bli sjuk. Håller tummarna för att hon slipper. ??❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Tack för all inspiration du bjuder på, ni har ett urtjusigt hem och väldigt fina barn. Jag undrar vad det är för vackra tallrikar som man ser på bilderna?

  2. Sofia

    Tack för all inspiration du bjuder på, ni har ett urtjusigt hem och väldigt fina barn. Jag undrar vad det är döe vackra tallrikar som man ser på bilderna?

stats