Åh vad vi är bra | Ditte Svanfeldt
dittesvanfeldt

Ditte Svanfeldt

Annons

Åh vad vi är bra

Den här dagen har verklige haft toppar och dalar.. Mest fylld med glädje och pepp men även ångest och tårar. Vi började dagen hemma, Min lillasyster och hennes vän Sara kom insmygandes i natt vid 05 efter krogen och däckade i våran soffa 😂❤️ inne förutom David vaknade och flög upp i tron om att det var inbrottstjuvar som kunde kodlåset och klampade in.. Nenne såg att han var förvirrad och sa bara ” gå och lägg dig ” vilken han gjorde 🙈😂. Jag stekte ägg och fixade kall apelsin juice till dem och oss. Vid 12 åkte vi till mamma och pappa, mamma hade slängt i hop en vansinnig god choklad pablova med grädde och bär. 


Jag älskar den här platsen, det är så mysigt hos mamma & pappa. ❤️ Vid 14 åkte vi till Habliteringen för att ha möte med ortopederna angående Dellas höfter. Efter att doktorn förklarat hur läget var och David ställt massa frågor så vänder sig han mot mig och säger ” eller vad tänker du älskling ” och jag kunde inte hålla mig utan brast ut i gråt. Jag vill inte, vill verkligen inte! Jag är livrädd för tanken på att hon ska sövas och opereras, mår dåligt av bara tanken. Får ångest och bara gråter. Fick lite papper att torka tårar med och kunde samla mig för att säga de jag tänkte på. Vi kom överens om att det behövs ett möte med alla Dellas huvudläktare i hennes kritiska områden innan vi bestämmer ifall operation blir av. Varför kan hon inte slippa all sån skit? Räcker det inte med det hon kämpar med i vardagen lixom, livet är orättvist. 😔❤️❤️❤️❤️ 


Vi pussades och gosade innan jag och David åkte till stadium för att köpa nya träningskläder till mig, japp.. det är dax nu. Vi åt middag och åkte sen till mamma och pappa för att lämna Duni hos pappsen medans vi åkte ner med mamma till gymmet. Ett cirkelmuskelpass blev det, sjukt jobbigt och jag gick åt sidan de 3 sista minuterna.. men jag var med och det är ju huvudsaken såhär i början! 💪🏻😄 


Nu har vi druckit smoothie med Jullis och hennes bästis som ska sussa över här ☺️❤️ duschat och sagt natti till alla tjejer och nuuuu ska vi sova! Skönt trött i kropp och huvud efter träningen. 

I morgon ska vi på firmafest och på lördag bröllopsfest. Riktigt festlig helg väntar oss alltså. ☺️ 

Puss på er. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dittesvanfeldt

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Antonia

  Alltså måste bara säga att du är en sådan förebild Ditte! Jag är själv 23, studerande, har inte planer på att skaffa barn på länge och lever ett väldigt annorlunda liv än vad du gör men du är ändå en sådan inspiration för mig. Du och David verkar vara fantastiska föräldrar och ha så stora hjärtan, och det ser jag verkligen upp till. Kramar till er och er fina familj!

  1. dittesvanfeldt
   dittesvanfeldt

   Men 😭🙏🏻 tusen tack för de orden, det värmde verkligen!!! ❤️❤️❤️❤️

Annons
stats