Ditte Svanfeldt

Ändå ganska skönt

Hej ❣️ Hade ett möte ikväll med våran revisor men han hade fått influensa så vi ställde in, väldigt skönt ändå. Så nu myser vi alla i soffan efter handbollsträning, läxläsning och en god middag. Jag har bestämt mig för att stanna hemma med Della och Truls och assistenterna. Det känns bäst, även om jag nästan börjar gråta utav tanken på att de andra två älsklingarna ska vara borta till söndag. Urk! Att vara mörkrädd och dessutom gravid och sen då vara ensam är inget jag ser fram imot.. hade tänkt att vi skulle åka och boa in oss hos mamma och pappa men Lillasyster har blivit jätte sjuk så det vågar jag inte längre. Har bokat in lite dejter med mina tjejkompisar som jag ser fram i mot och tänkte höra med mormor och morfar om de vill ha lite sällskap utav oss ☺️❤.  Det är ju bara några dagar och det kommer gå fort. Har ju en del möten med habliteringen, på sjukhuset och hos barnmorskan som håller mig sysselsatt också, kanske ska ta mig lite tid att måla också, det var väldigt längesen nu..

Nu ska jag hoppa in i en varm dusch och försöka få bort sammandragningarna. Hoppas ni får en mysig kväll ?

Processed with VSCO with a5 preset

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats