Ditte Svanfeldt

Dunis nya rum

Hej finisar.

I går släpade David ut alla möbler ur Jullis rum. Som nu ska bli Dunis. ( medans jag nattade henne )

När hon väl hade somnat målade jag medans han tejpade. Jag valde att måla listerna i samma färg som väggen. Tycker att det skapar en härlig känsla. Det tar faktiskt inte så lång tid att måla själv, 1 timme tog det nu när jag och David hjälptes åt. Dessutom mysigt att ha ett litet projekt tillsammans tycker jag. Köp blå tejp, den är lättare att dra bort sen när färgen torkat. ❣️

Fick ett ton frågor på insta DM i går om vilken färg vi valt. Sååå klart Jotun Lady. Den bästa färgen man kan välja, sen valde jag att ha den extra matt.. den känns som sammet. ?? Kulören heter Mohair ❣️ ? och som jag skrev tidigare åkte jag till Färg experten och fick super bra hjälp med allt från att välja färg till vad jag skulle måla med..

Jag är super nöjd, en strykning till sen är det klart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Så fintn Vad heter färgen? Eller vad är färgkoden? Googlar man på Jotun lady mohair kommer inte denna färgen mörka, blåa färg upp! måste ha den i vår hall!!

  1. dittesvanfeldt

   Det är mohair från jotun lady, kan nog se mörkare ut för att rummet är litet med dåligt ljusinsläpp. Men färgen är sååå fin! ???

 2. Elin

  Så fint ? Vad heter färgen? Eller vad är färgkoden? Googlar man på Jotun lady mohair kommer inte denna färgen mörka, blåa färg upp ? måste ha den i vår hall!!

 3. Elin

  Så fint ? Vad heter färgen? Eller vad är färgkoden? Googlar man på Jotun lady mohair kommer inte denna färgen upp ? måste ha den i vår hall!!

stats