Första dagen | Ditte Svanfeldt
dittesvanfeldt

Ditte Svanfeldt

Annons

Första dagen

Hej fina ni ❣️

Måndag & första dagen som jag lämnat Duni och hon inte grät hysteriskt. Hon vinkade och gnydde lite i frökens famn när jag pussade hejdå och gick. ❤️ så skönt i mammahjärtat att slippa åka därifrån med en klump i magen.

Åkte direkt till Coffee center för möte med Linus från Link film och David. 👌🏻☕️ Sååå kul.

Efter några timmars spånande och möten så åkte jag hem. Städade lite och åkte sen och hämtade Duni ❤️ Bästa på dagen. Så mysigt att få hämta henne. Vi åkte direkt hem till Johanna och Sixten för lite mer lek, fika och mysigt häng.

Till middag gjorde jag Thailax. Väldigt Enkelt och gott. In med lax i ugnen, ringla lite oystersås över laxen. Häll kokosmjölk i en stekpappa, häll i bambuskott och vatten kastanjer, hacka ner lite paprika, häll i oystersås och salta & peppra. När laxen börjar bli klar så kokar du bara lite nudlar. Klart.

Mumsmums! Alla i familjen älskar den. 👌🏻

Efter middagen kom mamma & pappa med massa kantareller 😍 så jag har förvällt hela kvällen och nu lagt dem i frysen. I morgon blir det kantarell toast till kvällsis.

Sover era små också oroligt nu när förskolan börjat? Duni vill vara nära nära hela natten.. vaknar till och är ledsen men somnar om så fort hon känner mig.. sååå för att slippa springa upp hela nätterna så sover hon mellan oss nu igen. Tills det lugnat sig. ❤️

Hoppas ni haft en bra dag och start på veckan ❤️😘

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dittesvanfeldt

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Så bra att lämningen gick bra <3 skär ju i hjärtat när dom gråter efter en . Vi har också haft våra barn i sängen efter inskolning. De vill väl se att man inte försvinner <3 mysigt att vara nära =) ha en fin dag Annika

Annons
stats