Mitt jobbigaste hejdå | Ditte Svanfeldt
dittesvanfeldt

Ditte Svanfeldt

Annons

Mitt jobbigaste hejdå

Dagen har gått i ett, jobbat och planerat kommande veckor. Hunnit med att hänga och planera framtid med Sofia också. Längesen vi sågs så det var himla fint.

Jag & Duni målade och pysslade efter förskolan.

Sysselsatt mig upp över öronen, som för att inte tänka för mycket. Meeen så var det dax, vid 19 kom Nenne. ❤️ För att säga hejdå. Vi alla grät, även om vi vet att vi snart ses igen och att det inte är mer än några timmar bort.. men det känns jäkligt motigt. Sitter kvar här nu med tårar och en klump i magen. Tomt känns det. Redan. Min älskling.

Tänker redan nu kolla vilken helg som passar bäst för att åka och hälsa på. ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dittesvanfeldt

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats