Oils of life | Ditte Svanfeldt
dittesvanfeldt

Ditte Svanfeldt

Annons

Oils of life

Någon som provat The body shops nya tema oils of life? Fick med ett litet prov i Glossy boxen jag fick av Stina när jag gjorde plåtningen för dem och älskade det! När jag var och fikade med Nanette för någon kväll sen sprang vi förbi butiken på Gränby och luktade på alla nya sorters hudkrämer, fastnade direkt för den som heter Hawaiian kukui cream. Den luktar underbart! Från att jag köpte den har jag varje kväll innan jag gått och lagt mig smort  in magen med den, får för mig att det är bra att återfukta huden där nu när den börjar växa 🙂 Blir en god doft i hela sovrummet, inte alls stark utan väldigt harmonisk och lugn lukt.. ah ni fattar. I LIKE.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dittesvanfeldt

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats